Groesbeekse Boys 1

Spero - Groesbeekse Boys: 0-3 (gestaakt)

De wedstrijd tussen Spero en Groesbeekse Boys heeft het einde niet gehaald. Enkele minuten voor het eindsignaal werd een staflid van Spero onwel. Hoewel hij snel en adequaat door supporters en spelers werd geholpen is het duel niet meer uitgespeeld. De stand was op dat moment 0-3 in het voordeel van Groesbeekse Boys.

Groesbeekse Boys begon goed aan de wedstrijd en had veel balbezit. De eerste Groesbeekse kans was voor Rens Hubers maar zijn schot ging net over. Beide ploegen wisten kansen te creëren. Spero was vooral in de omschakeling gevaarlijk. Het was aan Boys doelman Mike Verriet te danken dat de gastheren in de openingsfase vanuit twee counters niet op voorsprong kwamen. Daarna waren kansen niet aan Luuk Langeveld en Brent van Loon besteed. Spero zag vervolgens kansen via de counter de mist ingaan wegens buitenspel en een redding Jan van Hoof. De rust werd dan ook met 0-0 bereikt.

Direct na de thee kwam Groesbeekse Boys op voorsprong. Stan Janssen schoot een afgeslagen corner binnen. Na deze openingstreffer hield Mike Verriet zijn team weer op de been door een inzet van Spero te stoppen. Groesbeekse Boys bleef de aanval zoeken en na een goede individuele actie van Brent van Loon lukte het Luuk Langeveld net niet te scoren. Kort daarop kopte Luuk Langeveld een voorzet van Stan Janssen wel binnen. Tien minuten voor het eindsignaal gooide Brent van Loon de wedstrijd in het slot door de 0-3 te scoren na goed voorbereidend werk van Martijn Thijssen. Zoals eerder vermeld werd de wedstrijd kort daarop gestaakt. Onduidelijk is nog wat met het restant van de wedstrijd gaat gebeuren.

Zondag 20 oktober staat voor Groesbeekse Boys weer een uitwedstrijd op het programma. Om 13.00 uur wordt in Lent tegen DVOL afgetrapt. Hopelijk komen ook dan weer veel Groesbeekse Boys supporters het team steunen.