Driel - Groesbeekse Boys: 2-1

Groesbeekse Boys heeft de tweede competitiewedstrijd verloren. In Driel kwamen de Boys in een goede eerste helft wel op voorsprong. De tweede helft vertoonde een ander spelbeeld en scoorde de thuisclub twee keer.

In de eerste helft creëerde Groesbeekse Boys een aantal goede kansen. De eerste was na tien minuten voor Noek Beers maar bracht de Drielse doelman redding. Kort daarop zagen Stan Janssen, Noek Beers en Brent van Loon hun kansen in mist opgaan. Na ruim een half uur voetballen was het dan toch raak. Stan Janssen kopte vanuit een corner binnen. Ook na deze openingstreffer bleef Groesbeekse Boys het doel van de tegenstander zoeken maar wisten Stan Janssen en Niek Eeren niet te scoren.

Nadat in de tweede helft een doelpunt van Noek Beers wegens buitenspel afgekeurd werd kwam Driel na een uur voetballen op gelijke hoogte. Een verdedigende fout werd simpel afgestraft. Kort daarop bracht Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet redding op een volgende Drielse aanval. Toch kwam Driel snel daarop vanuit een counter wel op voorsprong. In het restant van de wedstrijd ging Groesbeekse Boys op zoek naar de gelijkmaker. Dit leverde kansen op voor Rens Hubers en Bram de Bruin maar de Drielse doelman bracht redding. Aan de andere kant had ook Driel enkele kansen om de voorsprong te vergroten maar bracht Mike Verriet redding waardoor 2-1 de einstand werd.

Het spelbeeld uit vooral de eerste helft geeft vertrouwen voor een goed resultaat in de volgende wedstrijden. Zondag 6 oktober speelt Groesbeekse Boys de derby tegen Eendracht '30. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.