Groesbeekse Boys - Eldenia: 2-0

Groesbeekse Boys is de competitie goed van start gegaan. Op sportpark Breedeweg werd Eldenia in een aantrekkelijke wedstrijd met 2-0 verslagen.

De supporters zagen een leuke wedstrijd waarin twee voetballende teams met goed voetbal diverse kansen wisten te creëren. In de openingsfase hadden de bezoekers uit Elden een licht veldoverwicht. Het was aan Groesbeekse Boys doelman Mike Verriet te danken dat Eldenia niet op voorsprong kwam. Met een een katachtige reflex stopte hij een schot van Mohammed Saeidi. Gaandeweg de eerste helft nam Groesbeekse Boys het heft meer in handen. Op slag van rust resulteerde een aanval over de rechterflank in de 1-0 voorsprong. Stan Janssen schoot een voorzet van Noek Beers binnen. Voor rust nog lukte het Noek Beers zelf net niet de voorsprong verder te vergroten.

In het begin van de tweede helft had Eldenia spits Ishandrick Hooi diverse mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren. Gelukkig voor Groesbeekse Boys slaagde hij daar niet in. Ook nu kreeg Groesbeekse Boys steeds geleidelijk meer grip op de wedstrijd. Stan Janssen maakte in de slotfase een einde aan alle onzekerheid door de 2-0 vanuit een corner binnen te werken.

Groesbeekse Boys speelt zondag 29 september een uitwedstrijd in Driel. Om 14.00 uur wordt tegen de plaatselijke RKSV afgetrapt. Voor supporters bestaat de mogelijkheid om met de spelersbus mee te rijden. Kijk voor meer informatie op www.groesbeekseboys.nl